Uniek design door combinatie handgetekend en digitaal werk

Boekcover Persicaria's in Nederland | doortje.nl
Uniek design door combinatie en bewerking van handgetekend en digitaal werk

Als allround natuurillustrator en grafisch ontwerper combineer en bewerk ik handgetekende illustraties met digitaal werk. Denk aan pen- en potloodtekeningen, maar zeker ook aan aquarellen. Het voegt voor mij juist die persoonlijke touch toe die ik zo belangrijk vind. Het maakt van ieder ontwerp een uniek design, omdat ik tekeningen, aquarellen en digitale ontwerpen speciaal op maat maak voor een opdracht, idee of project.

Maatwerk

Vooraf kijk ik samen met de klant naar welke boodschap er naar welke doelgroep gecommuniceerd moet worden. Dit kan door het ontwerpen van flyers, brochures, maar ook logo’s en websites. Het verhaal en de boodschap komen door het ontwerp helder over en beklijven.

Boekcover Persicaria's in Nederland | doortje.nl

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts