Vormgeving ‘De Korhaan’

2020 De Korhaan | Even voorstellen | doortje.nl

De Korhaan is het officiële verenigingsorgaan van de Vogelwerkgroep ’t Gooi en Omstreken en verschijnt vier keer per jaar. Een aantal jaar geleden ben ik lid geworden van deze gewéldige vereniging. De afgelopen jaren heb ik voor De Korhaan een paar keer iets geschreven en op verzoek illustraties bij artikelen gemaakt.

Vorig jaar september vroeg redactielid Jelle Hogenbirk tijdens de verdiepingscursus vogelherkenning hoe ik het zou vinden om mee te helpen met de vormgeving van De Korhaan. Daar had ik wel oren naar! Voor mij een unieke gelegenheid om me, binnen mijn huidige vakgebied, in te zetten voor de vogels waarvan ik zo geniet. Als kers op de taart mag er in ieder nummer een illustratie van mijn hand geplaatst worden.

Vanmiddag viel het eerste nummer waaraan ik heb meegewerkt op de mat en over een paar dagen kunt u de gehele Korhaan online lezen.

Maar het mooiste zou zijn als u, net zoals ik lid wordt van de Vereniging!!

 

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts