In de geest van Jan Mankes

littie kat aquarel pen
100 jaar Jan Mankes

Stichting 100 jaar Jan Mankes organiseert een herdenkingsjaar, 100 jaar na het overlijden van Jan Mankes. Onderdeel is de wedstrijd “In de geest van Jan Mankes” waarbij het beste, mooiste, meest gewaardeerde kunstwerk gekozen wordt dat is geïnspireerd door Jan Mankes, zijn leven, zijn tijd of zijn kunst. Jan Mankes haalde net als ik voor mijn illustraties de meeste inspiratie uit zijn naaste omgeving. . Voor deze wedstrijd heb ik zojuist vier werken ingezonden.

Inzendingen
  1. Aquarel van Littie
  2. Foto van portret op beslagen autoruit
  3. Wilde Zwaan in krijt op karton
  4. Zelfportret in aquarel en pen
Stemmen publiek

Van 1 juni tot en met 30 juni kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete kunstwerk(en). De stemmen van het publiek bepalen samen aan het eind van de rit de winnaar van de Publieksprijs. De 25 kunstwerken met de meeste publieksstemmen worden geëxposeerd in Eerbeek, aanvullend aan de 25 door de vakjury gekozen werken. Tegen die tijd meld ik mij weer, maar u kunt nu alvast een kijkje nemen.

 

 

 

 

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts