Tekenen in Petra’s moestuin – 29 juni – Amersfoort

doortje.NL, groenten, 2024, workshop, moestuin, velt, natuurillustratie,

Velt is de Vereniging voor ecologisch leven, koken en tuinieren. Al 50 jaar promoten zij in België en Nederland een duurzaam leven in huis, tuin en keuken.

Op zaterdag 29 juni geef ik daar een tekenworkshop. De voorzitter, Petra Kalf, heeft aan de rand van Amersfoort een flinke moestuin van 600 m2. Een mooie plek om eens te gaan tekenen, dachten ze bij Velt.

De workshop duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Deelnemers van ieder niveau zijn van harte welkom, voor materiaal wordt gezorgd. Een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom. Het maximum aantal deelnemers is vijftien. Meld je vooraf aan bij Johan de Koning: j.d.k@planet.nl. Zodra je bent aangemeld, laten we je weten waar je Petra’s tuin kunt vinden.

doortje.NL, groenten, 2024, workshop, moestuin, velt, natuurillustratie,
About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts