Voor een overleden vriend

doortje.NL natuurillustratie natuurillustrator roodborst

Veldschetsvrijdag – week 7

Vandaag geen vrolijke veldschets op vrijdag. Geen woorden voor het verlies van de man van een van mijn liefste en oudste vriendinnen. De roodborst die ik tekende in het ziekenhuis, kwam na zijn overlijden op de rouwkaart te staan.

doortje.NL natuurillustratie natuurillustrator roodborst
doortje.NL natuurillustratie natuurillustrator roodborst
doortje.NL natuurillustratie natuurillustrator roodborst
About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts