fotohut doortje.NL natuurillustratie natuurillustratie

Veldschetsvrijdag | week 6

Het stond op mijn verlanglijstje: tekenen en fotograferen in een fotohut. Maar dat het zo’n bijzondere ervaring zou zijn, had ik niet verwacht. Vandaag, op veldschetsvrijdag in Fotohut – Gooi kwam ik dichter bij vogels dan ik ooit ben geweest. Ik kende het fenomeen ‘fotohut’ alleen maar van de mooie foto’s van vogels op een bemoste boomstam boven een glad wateroppervlak.

Daarom was ik totaal overrompeld door het gevoel dat ik kreeg van de nabijheid van deze vogels en duurde het een hele tijd voordat ik letterlijk en figuurlijk ongestoord kon genieten. Van veldschetsen is het (bijna) niet gekomen, maar ik heb de vogels heerlijk kunnen observeren en fotograferen. Genoeg beelden voor heel veel mooie vogel- en natuurillustraties.

Als mijn én de agenda van Foto-hut Gooi het toelaat, ga ik hier zeker vaker naartoe.

 

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts