Warming up schilderwedstrijd Laren 150 jaar kunstdorp

doortje.NL, natuurillustratie, natuurillustrator, schilderwedstrijd, laren in beeld, kunstenaarsdorp, schets drents heideschaap

Aanstaande zaterdag 15 juni (tussen 11.00 en 13.00) doe ik met 23 andere kunstenaars mee aan de unieke en ludieke schilderswedstrijd voor jong en oud. Ter gelegenheid van Laren 150 jaar kunstenaarsdorp komt Rozenn Le Buhan met de kudde van Drentse heideschapen van het Goois Natuurreservaat naar de Brink in Laren. Dan kunnen wij in de geest van Anton Mauve de schapen gaan schilderen. Ik doe alvast een warming up!

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts