huismus doortje.NL natuurillustratie natuurilllustrator aquarel potlood

Veldschetsvrijdag – week 8

We wonen hier al meer dan vijftien jaar en mussen genoeg hier in de straat, maar nooit achter in onze tuin. Aan het begin van de straat begroeten ze je vanuit de grote ligusterheg en aan het einde van de straat vanuit een hoge hulst met klimop.

Doordat ik sinds deze winter dagelijks de vogels voer, hebben ook de mussen uit beide mussenflats eindelijk de weg naar onze tuin gevonden. Nu kan ik beginnen om ze te leren kennen.

 

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts