natuurillustratie doortje.NL natuurillustrator grote bonte specht

Veldschetsvrijdag – week 9

Vandaag was ik weer in de #fotohutgooi. Nadat de buizerd zich een paar keer had laten zien, werd het heel rustig rondom de open plek bij de #fotohutgooi. De zangvogels lieten zich niet meer zien en ik begon de berken te schetsen die langs de bosrand staan. Later heb ik daar  wat snelle Grote Bonte Spechten bij getekend. In mijn studio maakte ik een kort filmpje dat in werkelijkheid 1 minuut en 42 seconden duurt, maar dat ik versneld heb voor Instagram tot 13 seconden.

 

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts