Stem op mijn kunstwerken

doortje.NL Doortje van Dijk natuurillustrator verwonderaar kunstenaar zelfportret aquarel
Stem op mij

Van 1 juni tot en met 30 juni kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete kunstwerk(en) in de wedstrijd “In de geest van Jan Mankes” . Stemt u op mij? Klik op één of meerdere kunstwerken, vul je mailadres in. De stem is pas geldig als je de email bevestigt.

De stemmen van het publiek bepalen samen aan het eind van de rit de winnaar van de Publieksprijs. De 25 kunstwerken met de meeste publieksstemmen worden geëxposeerd in Eerbeek, aanvullend aan de 25 door de vakjury gekozen werken. Zou het helemaal geweldig vinden om daar te exposeren. Zeker nu de musea straks weer open gaan.

Jan Mankes haalde net als ik voor mijn illustraties de meeste inspiratie uit zijn naaste omgeving. Voor deze wedstrijd heb vier werken ingezonden. Op welke stemt u?

  1. Aquarel van Littie
  2. Foto van portret op beslagen autoruit
  3. Zelfportret in soft pastel
  4. Zelfportret in aquarel en pen

 

 

 

 

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.