Docent & coach voor de ‘Nature Journaling Connection’

doortje.NL natuurillustratie natuurschetsen teacher John Muir Laws nature illustrator coach

Vandaag ontving ik een persoonlijke email van Jack Muir Laws met het positieve bericht dat ik ben toegelaten tot zijn netwerk van ‘Nature Journaling Teacher and Coaches’. Op zijn website is mijn naam en een link naar mijn website toegevoegd. Trots dat ik de eerste docent in Nederland en op het Europese vaste land mag zijn! Vanaf april 2023 ga ik workshops aanbieden en ben ik beschikbaar als natuurschetscoach.

#naturejournalconnection #jackmuirlaws #natuurschetsen

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts