1000 soortendag logo 2022 ’t Gooi

natuurillustratie doortje.NL 1000 soortendag 't Gooi logo vector

Na de succesvolle 1000-soortendagen in 2014 en 2016 in het Gooi organiseren KNNV-afdeling Gooi, IVN en Vogelwerkgroep Het Gooi e.o. met ondersteuning van het Goois Natuurreservaat (GNR) weer een 1000-soortendag in 2022. Ze willen zoveel mogelijk soorten van zoveel mogelijk soortgroepen in 24 uur inventariseren.

Alle vrijwilligers ontvingen voor deze dag een petje waarvoor ik het logo heb ontworpen.

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts