Lookbook en Garden Design Experience Ticket Little-Ibiza

Little Ibiza grafisch ontwerp doortje.NL

Grafisch ontwerp speelt een cruciale rol in de presentatie van elk product of merk, en dit geldt ook voor het lookbook en het ticket dat ik ontwierp voor  ‘Little Ibiza  Garden Design Experience’. Voor het lookbook van Little Ibiza is het belangrijk om het gevoel van de website ook terug te laten komen in het grafisch ontwerp.

Op basis van de aangeleverde style-sheets (logo, kleur en fonts), moet het lookbook in Litle Ibiza-stijl zonnig, kleurrijk en uitnodigend zijn, net zoals de tuinontwerpen. De perfecte combinatie van zachte pasteltinten, zoals roomwit en zachtgroen, met levendige accenten, zoals goudgeel, creëren een harmonieuze en aantrekkelijke uitstraling.

De fonts zijn eveneens belangrijk. Het gebruik van een handgeschreven zacht, sierlijk lettertype geeft een gevoel van ontspanning en vakantie. Hierbij is het belangrijk om voldoende witruimte in te bouwen, zodat de focus op de beelden en de tekst ligt.

Een duidelijke structuur, zoals een gridsysteem, zorgt voor overzicht en leesbaarheid. Het gebruik van groot formaat beelden en heldere opmaak versterkt de uitstraling van het lookbook.

Een lookbook in Little Ibiza-stijl moet een verleidelijke en ontspannen sfeer uitstralen, en dit kan worden bereikt door een doordacht grafisch ontwerp. Het resultaat is een lookbook zijn waarin de lezers zich verloren voelen in de wereld van de Little Ibiza tuinontwerpen.

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts