Online bijscholen bij Artistravel

natuurillustrator natuurillustratie doortje.nl

Als natuurillustrator is het belangrijk om altijd te blijven leren en groeien in je vak. Dat betekent ook dat af en toe een lesje volgen helemaal geen gek idee is. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van online cursussen beschikbaar die je kunt volgen vanuit het comfort van je eigen studio.

Artistravel biedt veel van zulke korte cursussen. Ik vind het altijd leuk om ’s avonds zo’n ‘live online cursus’ van een uur of twee te doen waarbij je samen met anderen aan het werk bent, je werk deelt en direct feedback krijgt van de docenten.

Voor mij als natuurillustrator een uitstekende manier om mijn skills te verbeteren, maar tegelijkertijd ook een moment van ontspanning en creativiteit.

natuurillustrator natuurillustratie doortje.nl
natuurillustrator natuurillustratie doortje.nl
About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts