Ik ben een verwonderaar!!

natuurillustrator natuurillustratie doortje.nl verwonderaar

Wat een goed idee van Rik van der Linden! De teaser is veelbelovend; ben benieuwd naar de hele documentaire… #deeldeverwondering

Sinds 2017 voer ik regelmatig waarnemingen in op Waarneming.nl en 2021 ben ik begonnen met vogelstellen voor de Sovon LiveAtlas. Sinds vorig jaar maak ik foto’s voor de Grow App van twee met elkaar vervlochten bomen (Eik en Lijsterbes) op de Zuiderheide en begin dit jaar neem ik vogelgeluiden op via de app van BirdNET.

natuurillustrator natuurillustratie doortje.nl verwonderaar
zwarte specht doortje.NL natuurillustratie aquarel pen inkt
natuurillustrator natuurillustratie doortje.nl sovon
About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts