DOORTJE_NL op Instagram

20190228 1E POST OP INSTAGRAM | doortje.nl

Vandaag actief geworden op Instagram.

Welke drie tips kwam ik overal tegen?

Content is King

Eerst natuurlijk de ‘basis-regels’ en tips goed doorgenomen. Gelukkig heb ik de nummer 1 tip die ik overal tegenkom al in huis: CONTENT. Doordat ik sinds augustus 2017 iedere dag een tekening of een schilderij maak, heb ik genoeg materiaal om de komende maanden met regelmaat iets te posten.

Gebruik van hasttags

Kwam er direct achter dat er nog meer ‘Doortjes’ actief zijn op Instagram en dat ik me nog iets meer moet verdiepen in het fenomeen #hashttag. Birddrawing, watercolour, vogeltekening, aquarel enz is een goed begin. Morgen een goede serie #doortje…. hashttags maken.

Wees persoonlijk

Mijn tekeningen en schilderijen zijn altijd persoonlijk. De ideeën voor een illustratie of grafisch ontwerp komen vaak voor uit de dingen die ik in mijn naaste omgeving zie of meemaak.

 

 

 

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts