Inspiratieboekje Dialoogdag 2020 Provincie Noord Holland

Op 27 mei was de jaarlijkse Dialoogdag voor Noord-Hollandse vrijwilligers. Deze keer voor het eerst online, vanwege Corona-maatregelen. 75 mensen namen deel en met een lezing van natuurfilosoof Matthijs Schouten en verschillende dialoogsessies in kleine groepjes was het een inspirerende middag. De deelnemers komen uit alle hoeken van Noord-Holland en zetten zich op allerlei manieren in voor de Noord-Hollandse natuur.

Een van mijn tekeningen (Lepelaar in de Eempolder) is opgenomen in de bundeling (Inspiratieboekje) van door de deelnemers ingezonden gedichten en foto’s die samen de schoonheid en verscheidenheid van de Noord-Hollandse natuur – en het gevoel daarbij – in beeld brengen.

 

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts