Het vluchtige van vogels vastgelegd

Doortje van Dijk doortje.NL Gooi en Eemlander Het vluchtige van vogels vastgelegd natuurillustraties natuurillustrator

Hoe meer je kijkt, hoe meer je ziet. Dat is mijn motto! Mijn passie voor de natuur om de hoek mooi verwoord door verslaggever Hans van Keken van De Gooi- en Eemlander.

Doortje van Dijk doortje.NL Gooi en Eemlander Het vluchtige van vogels vastgelegd natuurillustraties natuurillustrator
About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts