Workshops Natuurschetsen tijdens de IVN Inspiratie- en ontmoetingsdag (provincie Utrecht)

natuurillustratie doortje.NL vogeljaar grafisch ontwerp

Op 30 september 2023 geef ik een drietal keer een flitsversie van de ‘Workshop (introductie) Natuurschetsen tijdens de IVN Ontmoetingsdag in het prachtige Beauforthuis in Austerlitz . Alle IVN-ers die zich inzetten voor de natuur in de provincie Utrecht (waartoe ook ‘mijn’ IVN Het Gooi en Omstreken bijhoort) zijn van harte welkom. Alle workshops die middag worden gegeven door onze eigen mensen. Van IVN-ers, voor IVN-ers!

De middag staat helemaal in het teken van buiten zijn, ontmoeten en geïnspireerd raken. Na de workshops wordt de dag afgesloten door een borrel met hapjes en drankjes. Ben je IVN-lid? Schrijf je dan snel in!

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts