Vanaf januari 2022 deel ik op ‘Veldschets Vrijdag’ mijn schetsen van de ‘natuur om de hoek’. In de winter, zoals nu, zijn dat vaak tekeningen van de vogels uit mijn achtertuin. Weer of geen weer, de vogels zijn er altijd. Als het weer het een beetje toelaat, wandel ik de hei op, het bos in of fiets ik naar de Eempolder om te tekenen, foto’s te maken en vooral om te genieten. In mijn studio werk ik de leukste schetsen uit tot illustraties.

Op Instagram (#veldschetsvrijdag #fieldsketchfriday) en Flickr post ik de schetsen en illustraties en nodig iedereen uit om mee te doen.

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts