Ons Groene Thuis GNR Goois Natuurreservaat doortje.NL Doortje van Dijk natuurillustratie schoolplaat natuurillustrator jubileum
Voor het jubileumboek ‘Ons groene thuis’ ontwierp ik de natuurillustraties. Ons Groene Thuis is een vertelling over landschapspijn, over het “nut” van de natuur, over hoe het Goois Natuurreservaat hier al 90 jaar zorg voor heeft weten te dragen, over de toekomst én over de mogelijke rol die hierbij is weggelegd voor jou.
Dit jubileumboek is speciaal gemaakt in het kader van het 90-jarig bestaan van het Goois Natuurreservaat in 2022. Met je aankoop steun je de Gooise natuur. https://gnr.nl/product/jubileumboek-ons-groene-thuis/
About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts