Hij kijkt niet, hij loert

Deze intrigerende titel hoort bij het verhaal van Ronald Hermsen over de Blauwe Reiger. Om de openingszin ‘Voor een beginnend kunstschilder lijkt hij met het ideale object’ moest ik erg lachen en denken aan onze ‘Buurtreiger’. Deze vliegt regelmatig door de tuinen op zoek naar visjes in de kleine vijvers. Als het te druk is om te vissen, zit hij vaak bovenop ons huis te wachten. En dan loert hij inderdaad of de kust weer veilig is. In mijn wandelblog was hij al te zien en nu heeft hij als natuurillustratie een mooi plekje in Wintereditie van De Korhaan.

About the author

Mijn liefde voor, en kennis van de natuur deel ik graag met de mensen om mij heen. Door mensen dingen over de natuur te leren, wil ik de omgang van de mens met de natuur verbeteren; de natuur kennen, is ervan houden, is de natuur beschermen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren voor de natuur van vandaag en in de toekomst.

Related Posts